Funeraliile Reginei Ana

Am avut onoarea sa o conducem pe Regina Ana pe ultimul drum. Putini stiu, dar cativa dintre noi, cei din echipa FotografulTAU suntem din Curtea de Arges, asa ca onoarea a fost dublata de mandrie.

Intrucat momentul este unul de mare tristete, nu putem spune decat: “Drum bun si lin, Regină! Si condoleante Familiei Regale!

Am surprins, alaturi de fotograful Casei Regale si sub ocrotirea Arhepiscopiei Argesului si Muscelului, ultimul drum al Reginei Ana in orasul regal pentru a-si dormi somnul de veci la Catedrala  din Curtea de Arges.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de: Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic al Argeșului și Muscelului, Înaltpreasfințitul Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei și de Înaltpreasfințitul Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale și Meridionale, înconjurați de un sobor de preoți și diaconi, răspunsurile liturgice fiind date de corala preoților din Eparhia Argeșului și Muscelului.

La inmormantare au fost prezenti si membri ai Familiilor Regale de Baden, de Wurttemberg si de Bourbon-Parma, din Rusia, Austria, Germania, Belgia sau Luxemburg, dar si ai familiilor Princiare de Ligne, de Hohenberg si de Schaumburg-Lippe.