Oamenii sunt cei mai frumosi atunci cand sunt fericiti.

Ce ar fi o nunta fara rochia la care ai visat atata timp? Fara pantofii aia perfecti si imposibil de purtat? Fara costumul lui impecabil sau butonii pe care i-ati cautat impreuna? Si sa nu aducem in discutie pantofii lui… Barbatii cred ca se sfarseste lumea pentru ca poarta o zi intreaga pantofii aia incomozi… A, si cat a durat pana ati gasit verighetele, si muzica, si fotograful… Doamne, cat costa fotograful!

Stiai de la inceput cum vrei sa arate totul… dar a fost asa greu sa le pui cap la cap sa fie fix, dar fix asa cum ai visat.

Si o sa ai atatia oameni dragi in jur… si atatea emotii… Oare ai sa uiti dansul? Oare ai sa te impiedici intrand in biserica? Daca nu o sa iti placa make-up-ul? Daca vei primi din greseala alt tort? Sau alt buchet? Sau daca el isi uita costumul acasa si apare la biserica in costumul fratelui sau cu trei numere mai mare (nu radeti, ni s-a intamplat)? Daca ti se rupe un toc? Sau ce faci daca ai tai nu ajung la biserica pentru ca au prins bariera de la Merisani? Daca se intampla oricare dintre catastrofele astea? De fapt, ce faci daca nu e totul asa cum ai planuit?

Si daca nu e totul asa cum ai planuit inchide ochii o secunda si gandeste-te cum ar fi sa nu fie el… sau sa nu fie ea aici? Ce rost ar mai avea toate? Ar mai conta sa stii cum vrei sa se intample toate? Cine ai mai fi tu? Pentru ce te-ai trezi dimineata? Ochii cui i-ar avea copii tai? Rasul si neindemanarea cui? Mana cui i-ai strange-o cand ti-ar fi frica? La ce ti-ar folosi rochia, pantofii, costumul, parfumul, fotografiile, muzica?

Pentru ca nunta voastra nu ar trebui sa fie despre ele… ci despre nevoia voastra de a fi toata viata impreuna. Si atat.

Noi va dorim sa se intample toate asa cum ati visat, iar daca nu o sa fie totul perfect, amintiti-va ca voi sunteti acolo pentru a sarbatori ca existati unul in viata celuilalt. Iar noi… ca sa surprindem asta!